|
|
|
|
LEADER |
02017cas a2200457 ir4500 |
001 |
NSK01000024260 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20161219133410.0 |
007 |
ta |
008 |
910802d19631967ci mr p | 0 b0hrv |
022 |
0 |
|
|a 1330-1780
|l 1330-1780
|2 30
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)24291
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)910802064
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000024260
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b hrv
|b ger
|b ita
|b spa
|b fre
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 MRF 2011.
|
080 |
1 |
|
|a (051)
|2 MRF 2011.
|
210 |
1 |
|
|a Inf. Prehrambeno-tehnol. inst. Zagrebu
|
222 |
|
0 |
|a Informacije Prehrambeno-tehnološkog instituta u Zagrebu
|
245 |
0 |
0 |
|a Informacije Prehrambeno-tehnološkog instituta u Zagrebu :
|b prehrambeno-tehnološka revija : = food technology review : = Rundschau fuer Lebensmittel-Tehnologie : = revista para la technologia de alimentos /
|c [glavni i odgovorni urednik Hinko Fuxa].
|
246 |
1 |
4 |
|a Informacije
|f 1963-1965
|
246 |
1 |
4 |
|a Informacije : prehrambeno-tehnološka revija
|
246 |
1 |
3 |
|a Prehrambeno-tehnološka revija
|
362 |
0 |
|
|a God.1,br.1(1963)-god. 5,br.12(1967)
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Prehrambeno-tehnološki institut,
|c 1963-1967.
|
300 |
|
|
|c 29 cm.
|
310 |
|
|
|a Mjesečno
|
321 |
|
|
|a Osam puta godišnje
|b god.1(1963)
|
500 |
|
|
|a Od god.1(1963) om. stv. nasl.: Informacije; od god.4(1966): Informacije : prehrambeno-tehnološka revija
|
500 |
|
|
|a Od god.3,br.5(1965)-god.5,br.8(1967) podnasl.: prehrambeno-tehnološka revija = food technology review = Rundschau fuer Lebensmittel-Tehnologie = revista para la technologia de alimentos = revue pour le technologie de produits alimentaires
|
500 |
|
|
|a Strojopis autogr.
|
555 |
|
|
|a Sažeci na više jezika
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-tehnološki institut (Zagreb)
|
785 |
0 |
0 |
|t Prehrambeno-tehnološka revija
|x 0556-4158
|w nsk.(HR-ZaNSK)000004820
|
981 |
|
|
|p CRO
|
998 |
|
|
|s DERR9911
|s EERC9912
|s EERC0104
|
852 |
4 |
|
|j 223.130
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01744nas1 2200373 450
|