Djeca oštećena sluha : priručnik za roditelje i udomitelje - Dulčić, Adinda (Biblioteka Pedagogija - Logopedija, 2002)
Ovaj teorijsko-praktični priručnik značajna je i iznimno korisna novina na planu socijalizacije i integracije djece oštećena sluha. Odraz je velikog entuzijazma, teorijskog znanja i praktičnog iskustva autorica i njihova empatijskog kapaciteta da osjete i prepoznaju probleme osoba vezane uz njihov invaliditet.