Voda u agroekosustavima - Ondrašek, Gabrijel (Array, 2015)
Sadržaj: 1. Uvod, 2. Vodni resursi na zemlji, 3. Vodni resursi Republike Hrvatske, 4. Svojstva vode i fiziološka uloga vode u sustavu tlo-biljka-atmosfera, 5. Nedostatak vode u agroekosustavima, 6. Problem suvišnih voda u agroekosustavima, 7. Primjena modelacijskih pristupa u agroekosustavima