Primijenjena znanstvena istraživanja u Državnom hidrometeorološkom zavodu : u povodu 50 godina istraživanja i 70 godina osnivanja DHMZ-a - Ivančan-Picek, Branka (Državni hidrometeorološki zavod, 2019)
Sadržaj: 1. Povijest nastanka znanstvene jedinice; 2. Primijenjena istraživanja za potrebe društva i gospodarstva; 3. Znanstveno-istraživački projekti; 4. Međunarodna suradnja; 5. Planovi za budućnost