Uspomene na Zagreb : fotografije iz fotografskih albuma XIX. stoljeća iz fundusa Muzeja grada Zagreba - Prosoli, Iva (Muzej grada Zagreba, 2011)
Sadržaj: 1. Uspomene na Zagreb ; 2. Fotografične slike iz Hrvatske ; 3. Jubilarna gospodarska šumarska izložba u Zagrebu ; 4. Hrvatsko zemaljsko kazalište u Zagrebu ; 5. Zagrebački potres ; 6. Zagreb