Voditelj brodice, motorist-skiper : u slici i riječi - Slavica, Ivo (Šibenik : arc., 2003)
1. Meteorologija ; 2. Navigacija ; 3. Međunarodna pravila o izbjegavanju sudara na moru ; 4. Motoristika ; 5. Mornarski radovi i vještine ; 6. Radiotelefonija
Str. 61: Bibliografija
Keywords: Plovidba--priručnik; Sailing--handbook; Meteorologija; Meteorology; Navigacija; Navigation