Osnovna geomagnetska mreža Republike Hrvatske 2004-2012, s kartama geomagnetskog polja za epohu 2009.5 - Brkić, Mario, fizičar; Vujić, Eugen; Šugar, Danijel; Jungwirth, Enio; Markovinović, Danko; Rezo, Milan; Pavasović, Marko; Bjelotomić. Olga; Šljivarić, Marko; Varga, Matej; Poslončec-Petrić, Vesna (Republika Hrvatska - Državna geodetska uprava, 2013)
Sadržaj: 1. O povijesti i obnovi geomagnetizma u Hrvatskoj ; 2. Osnovna geomagnetska mreža Republike Hrvatske i geomagnetske izmjere 2004-2012 ; 3. Redukcije izmjera, normalna polja i godišnje promjene 2004.-2012. ; 4. Geomagnetsko polje za epohu 2009.5 ; 5. Literatura ; 6. Kratice ; 7. Prilozi: karte geomagnetskog polja za epohu 2009.5