Simulacija računalom - Žiljak, Vilko (Školska knjiga, 1982)
Sadržaj: 1. Osnove simulacije ; 2. Statističke osnove simulacije ; 3. Simulacioni jezici ; 4. Simulacija repova i usluživanja ; 5. Simulacija računala ; 6. Uvod u složene simulacione modele