Juraj, po Božjoj i Apostolske Stolice milosti biskup senjski i modruški častnomu svećenstvu i svim vjernikom biskupija senjske i modruške ili krbavske, pozdrav i blagoslov od Gospodina! - Posilović, Juraj ([s. n.], 1877)
Poslanica kojom propisuje da se za papu čitaju molitve za vrijeme mise i "kod svake druge javne pobožnosti".