Muzej suvremene umjetnosti Istre Museo d'arte contemporanea dell'Istria = Museum of Contemporary Art of Istria. - Muzej suvremene umjetnosti Istre (Pula) (Pula : Muzej suvremene umjetnosti Istre, 2012)
Web-stranica muzeja.
Tekst na hrv, tal. i engl. jeziku.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.2.2023.)