Karl Gerstner, Pierre Keller, Rafael Martinez, Miroslav Šutej (Galerie Aurora, 1970)
Crni plakat u čijem se središtu nalazi kvadrat plave boje, svijetlog tona, unutar kojeg su tri okomite, paralelne pruge, narančaste i dvije ljubičaste boje te crni kvadrat u samom središtu