Vjenceslav Richter : Grafik und skulpturen. (Rapperswil : Galerie 58, 1972)
Foto-reprodukcija Richterova reljefa smještena u gornjem djelu plakata
Izvornik digitaliziran
Keywords: Serigrafija; Izložbeni plakati