Osijek.in (Đakovo : Studio Kajba, 2020)
Lokalni news portal s temama i događanjima iz Osijeka.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona (opis građe dana: 28.12.2022.)
Keywords: Osijek -- Vodiči; Online vijesti