II. kongres sindikata tekstilaca Jugoslavije. (Ljubljana : [s. n.], 1949)
U središnjem dijelu plakata ilustrirani prikaz tkanine, pribora za tkanje, u drugom planu tvornički dimnjaci. Naslov je istaknut veličinom slova, raspoređen u četiri reda, uz donji rub plakata
Izvornik digitaliziran
Keywords: Litografija