Osijek. - Nacionalna i sveučilišna knjižnica (Zagreb) (2022)
Zbirka okuplja sadržaje vezane uz grad Osijek s ciljem predstavljanja i osiguranja dugoročnog pristupa zavičajnoj građi koja se nalazi isključivo na webu i na taj način upotpunjava i popularizira zavičajni fond pojedine knjižnice.
Pristup: World Wide Web.
Keywords: Zavičajne zbirke -- Hrvatska; Arhivi weba -- Hrvatska; Osijek