Ljudska prava. - Nacionalna i sveučilišna knjižnica (Zagreb) (2022)
Zbirka okuplja web-stranice čiji se sadržaj se odnosi na temu ljudskih prava.
Pristup: World Wide Web.
Keywords: Ljudska prava -- Hrvatska; Arhivi weba