Dušan Otašević, slikar, Beograd - Feller, Eugen (Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu, 1967)
Žuti plakat sa crvenom tipografijom te elementima oštrih obrisa pravokutnog, kružnog oblika te simbola strelice u plavom tonu