Osnovna muzička škola "Ivan Zajc"...upisuje polaznike...god. 1973/74 (OMŠ "Ivan Zajc", 1973)
Plava tipografija na bijeloj podlozi. U donjem desnom uglu plakata ilustrirani prikaz nasmiješenog dječaka uokolo čije glave lepršaju notni znakovi