V balkanske igre u skokovima u vodu. (Zagreb : [s. n.], 1973)
Plakat je podijeljen na gornju polovicu bijele boje te donju polovicu, plavog tona. U gornjoj polovici ilustrirani prikaz skoka u vodu, u pet faza. Bijelom i plavom tipografijom informacije o događanju.
Izvornik je digitaliziran
Keywords: Serigrafija; Sportski plakati