Aspalathos brass. ([Split] : [s. n.], 1973)
Plakat je oblikovan poput Marlboro dizajna kutije cigareta. Uključuje fotografiju muškaraca odjevenih u crvene sakoe s Marlboro dizajnom džepa koja je snimljena ispred Galerije Meštrović u Splitu. Uz gornji rub crvena površina s bijelom tipografijom imena ansambla.
Keywords: Serigrafija; Reklamni plakati