Matična knjiga engleskog punokrvnjaka Republike Hrvatske - Hrvatski stočarski centar (Zagreb); Hrvatski centar za konjogojstvo (Lipik); Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (Križevci) (Zagreb : Ministarstvo poljoprivrede, 2022)
Matična knjiga engleskog punokrvnjaka Republike Hrvatske je publikacija koja sadrži podatke o uzgojnoj aktivnost pasmine engleski punokrvnjak, a objavljuje ju Hrvatski registar engleskog punokrvnjaka prema pravilima Međunarodnog odbora za Matične knjige (International Stud Book Committee – ISBC).
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Vol.1(1993/2005) prvi podatak o odgovormosti: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, Hrvatski stočarski centar; vol.2(209/2010): Hrvatski centar za konjogojstvo - Državne ergele Đakovo i Lipik; vol.3(2013/2015): Hrvatska poljoprivredna agencija; od vol.4(2016/2021): Ministarstvo poljoprivrede.
Publikacija u formatu PDF.
Tekst usporedo na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.4=2006/2021(2022) dana: 3.11.2022.
Keywords: Konjogojstvo -- Serijske publikacije; Engleski punokrvnjak -- Hrvatska -- Serijske publikacije