Matična knjiga engleskog punokrvnjaka Republike Hrvatske (Ministarstvo poljoprivrede, 2022)
Matična knjiga engleskog punokrvnjaka Republike Hrvatske je publikacija koja sadrži podatke o uzgojnoj aktivnost pasmine engleski punokrvnjak, a objavljuje ju Hrvatski registar engleskog punokrvnjaka prema pravilima Međunarodnog odbora za Matične knjige (International Stud Book Committee – ISBC).