Festival soli Salt festival. - Festival soli (Ston) (Ston : Festival soli, 2022)
Web-stranice multimedijalnog događaja bogatog programa: od gastronomskih i enoloških događanja, do prezentacija tradicijskih obrta i proizvoda, radionica za najmlađe na temu soli, te koncerata folklora i popularne glazbe.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.10.2022.)