33. Glazbene večeri u Sv. Donatu. (Zadar : Hrvatska kazališna kuća, 1993)
Tipografski riješen plakat uz obris Sv. Donata crvenom linijom. Raspored programa Zagrebačkih solista, Đorđe Stanetija, Marija Penzara, Nevena Belamarića i Sanje Milić
Keywords: Koncertni plakati