Ibrica Jusić : Recital : Promocija LP ploče "Emina" - Stojić, Mirko (Zagreb : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1978)
Plavi plakat sa otisnutom fotografijom Ibrice Jusića s gitarom u plavo-tirkiznim tonovima.
Keywords: Koncertni plakati