Histrion Makarskoj : "Studijevi" dani kulture u Makarskoj - Stojić, Mirko (Makarska : Studio, 1983)
Crni plakat s bijelom i crvenom tipografijom; raspored kazališnih, koncertnih i drugih kulturnih događanja
Keywords: Kazališni plakati