Giusepe Verdi: Moć sudbine : Koncertna izvedba odlomaka opere : Zagrebački simfoničari RTZ, Zbor RTZ... - Stojić, Mirko (Zagreb : Koncertna dvorana "Vatroslav Lisinski", 1978)
Ružičasto-srebrni plakat s naizmjence ružičastom ili srebrnom tipografijom; informacije te fotomontaža Verdijeva portreta u gornjem desnom uglu plakata.
Priredba pod pokroviteljstvom G.P."Tempo" u povodu 30.- godišnjice osnutka
Keywords: Koncertni plakati