Kam da se pojde na Martinjsku noć : Astra, Estrada, Generalturist pozivaju vas u Stubičke Toplice ... na tradicionalni ceremonijal krštenja mošta .. (Astra, Estrada, Generalturist, 1973)
Crveno-bijelo-crni plakat. Crna i crvena tipografija na bijeloj podlozi plakata te pravokutna i kvadratna polja raspoređena na bijeloj podlozi