Simfonijski orkestar RTZ : Dirigent Josef Daniel, ČSSR, solist Valter Dešpalj, violoncello - Simončić, Savo (Zagreb : Radio televizija Zagreb, 1974)
Bijela tipografija i redovi smeđih točaka u nizu na crnoj podlozi plakata
Keywords: Koncertni plakati