Festival Orgulje Zagrebačke katedrale 2010 - Nikolić Baće, Ana (Zagreb : Zvuci tišine, 2010)
Fotografija s detaljem fasade zagrebačke katedrale s prikazom Sv. Metoda, sv. Jurja i sv. Barbare. Naslov i raspored događanja smješteni su u donjoj polovici plakata
Keywords: Koncertni plakati