Prvi hrvatski kongres anesteziologa = First Croatian Congress of Anesthesiology - Botteri-Dini, Josip (Split : [s. n.], 1994)
Reproducirana slika u boji s prikazom bolesnika na nosilima, Krista i apostola
Keywords: Zdravstveni plakati; Offset