Kaj buš ti, bum i ja! ([Koprivnica] : [Panonska pivovara], 1989)
Fotomontaža u boji, s prikazom mlađeg i starijeg muškarca za stolom, piju pivo KAJ. Iznad njihovih glava oblačići s dijalogom "Nikaj ni slajše ne pije se rajše nek dobri i ...", a drugi muškarac odgovara s "dragi naš KAJ"
Keywords: Reklamni plakati