Old and new Rome - Pennell, Joseph ([S. l.] : [s. n.], 1911)
Prikaz starijih i novijih dijelova Rima.
Signatura olovkom sredina ispod prikaza: JPennell; uz donji lijevi rub papira olovkom: Old + new Rome.
Thieme/Becker, sv. 26, str. 383.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Litografije; Rim