Natura Viva javna ustanova = public institution. - Natura Viva (Karlovac) (Karlovac : Javna ustanova Natura Viva, 2021)
Web-stranice javne ustanove čiji je cilj sačuvati sve prirodne vrijednosti u što izvornijem obliku, znanstveno ih istraživati, publicirati i gospodarski koristit, te kroz različite oblike turističke ponude učiniti dostupnima zainteresiranima.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.5.2022.)
Keywords: Natura Viva (Karlovac); Zaštita prirode -- Karlovačka županija; Zaštićena područja -- Karlovačka županija