One take film festival : međunarodni festival filmova snimljenih u jednom kadru = International festival of films shot in one take (One take film festival, 2003)
Web-stranice festivala koji uključuje gotovo sve filmske žanrove (dokumentarni, igrani, eksperimentalni, glazbeni video i namjenski) filmova koji su snimljeni u jednom kadru, dajući pritom naglasak prvenstveno na estetski čin filmskog djela.