Riznica Međimurja - Muzej nematerijalne baštine "Riznica Međimurja" (Čakovec) (Čakovec : Muzej Međimurja Čakovec, 2011)
Web-stranice muzeja nematerijalne baštine Međimurja orijentiranog na očuvanje, interpretaciju i promociju međimurske baštine obuhvaćajući nasljeđe, tradiciju, usmenu predaju, znanja i vještine.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.5.2022.)
Tekst na hrv., engl. i njem. jeziku.
Keywords: Folklor -- Međimurje; Kulturna baština -- Međimurje; Muzej nematerijalne baštine "Riznica Međimurja" (Čakovec)