Écriture du sultan Njoya - Jordan, Alex ([S. l.] : [s. n.], 1987)
Crni plakat sa bijelom tipografijom pisma sultana Njoye iz Kameruna iz 1902. godine te kvadratom u sredini plakata s prikazom trbuha trudne žene
Podaci o autorstvu iz kataloga Međunarodna izložba grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija, Zgraf 6
Natječajni plakat za Zgraf 6
Keywords: Litogravura