Écriture du sultan Njoya - Jordan, Alex ([s. n.], 1987)
Crni plakat sa bijelom tipografijom pisma sultana Njoye iz Kameruna iz 1902. godine te kvadratom u sredini plakata s prikazom trbuha trudne žene