Studija za portret bana Šubašića - Babić, Ljubo, slikar (1939)
Portret muškarca spuštenih vjeđa s naočalama
Signature nema
Portret na obje strane lista
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Olovka