25. mes-festival Sarajevo - Akšamija, Mehmed (Sarajevo : [Zajednica profesionalnih pozorišta BIH], 1984)
Apstraktni motiv koji se ponavlja u različitim kombinacijama boja
Natječajni plakat za Zgraf 4
Pojedine informacije o plakatu preuzete s poleđine plakata, s Naljepnice za pojedini rad Zgraf 4
Keywords: Serigrafija; Kazališni plakati