Središnji državni ured za demografiju i mlade Republika Hrvatska. - Hrvatska. Vlada. Središnji državni ured za demografiju i mlade (Zagreb : Središnji državni ured za demografiju i mlade, 2022)
Web-stranice ureda koji obavlja upravne i druge poslove koji se odnose na praćenja i analizu demografskih trendova i kretanja u Republici Hrvatskoj, posebice promjene u broju stanovnika, prirodnom kretanju stanovništva migracijama i strukturi stanovništva.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.3.2022.)
Keywords: Demografija -- Hrvatska; Mladež -- Državna politika -- Hrvatska; Hrvatska -- Stanovništvo