Hrvatska za Ukrajinu Republika Hrvatska, Ministarstvo unutarnjh poslova. - Hrvatska Ministarsvo unutarnjih poslova. Hrvatska za Ukrajinu (Zagreb : Hrvatska za Ukrajinu, 2022)
Web-stranica koja sadrži sve korisne informacije za prihvat i zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine, ali i informacije za sve koji žele pomoći raseljenom stanovništvu Ukrajine.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 21.3.2022.)
Keywords: Izbjeglice -- Humanitarna pomoć -- Hrvatska -- 21. st; Izbjeglice -- Ukrajina