Drago Jančić : "Hommage a Dragutin Grgas Beli" - Žaja, Ante (Zaprešić : Muzej "Matija Skurjeni", 2022)
Reproducirana slika s prikazom portreta muškarca, na podlozi crvene, bijele i plave boje
Keywords: Offset; Plakati; Izložbeni plakati