Trebotić : Univerzum Trebotić - Žaja, Ante (Zaprešić : Muzej "Matija Skurjeni", 2016)
Reproduciran detalj slike bogat mrljama, linijama, tragovima različitih likovnih sredstava
Keywords: Offset; Plakati; Izložbeni plakati