Časopis National security and the future bibliometrijska analiza u razdoblju od 2000. godine do 2018. godine - Pečarić, Đilda (2020)
U radu je bibliometrijskim metodama analiziran časopis National Security and The Future. Obrađeno je razdoblje od prvog broja časopisa objavljenog 2000. godine do zadnjeg broja objavljenog u 2018. godini. Analizirana građa je prikupljena s portala HRČAK (Portal hrvatskih znanstvenih i stručnih časopisa) ili sa stranice samog časopisa. Ukupno je prikupljeno i analizirano objavljenih 257 članaka, koje potpisuje 134 različita autora tijekom 19 godina izlaženja časopisa. Analizom su obuhvaćeni različiti parametri od autora, čitanost časopisa do ključnih riječi i supojavnosti ključnih riječi točnije pojavnosti i supojavnosti obrađenih tema.
Bibliografske bilješke uz tekst ; bibliografija: 6 jed.
Sažetak.
Keywords: Časopis National security and the future; Časopisi -- Znanstvena komunikacija -- Bibliometrija -- Čitanost