Chemical, sensory and antioxidant characteristics of Bulgarian wines from native cultivars

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128459/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
14 (2019), 1/2 ; str. 53-58
Glavni autori: Yoncheva, Tatyana (Author), Kántor, Attila, Ivanišová, Eva, Nikolaieva, Nataliia
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01382naa a2200325 i 4500
001 NSK01001128459
003 HR-ZaNSK
005 20220812153223.0
007 ta
008 220218s2019 ci ad | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001128459 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Yoncheva, Tatyana  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Chemical, sensory and antioxidant characteristics of Bulgarian wines from native cultivars /  |c Tatyana Yoncheva, Attila Kántor, Eva Ivanišová, Nataliia Nikolaieva. 
300 |b Ilustr., graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 57-58. 
504 |a Abstract. 
653 0 |a Vino  |a Domaće sorte  |a Kemijska svojstva  |a Antioksidativni potencijal  |a Organoleptička svojstva 
653 5 |a Bugarska 
700 1 |a Kántor, Attila  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Ivanišová, Eva  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Nikolaieva, Nataliia  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 14 (2019), 1/2 ; str. 53-58  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707192 
776 0 |a Yoncheva, Tatyana  |t Chemical, sensory and antioxidant characteristics of Bulgarian wines from native cultivars  |w nsk.(HR-ZaNSK)001079509 
981 |b B12/19 
998 |b gtao2202 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/224624  |y Elektronička verzija članka