Ekumena (Zagreb : Udruga Europress, 2022)
Portal koji izvještava o svjetskim, regionalnim i lokalnim ekumenskim zbivanjima i događajima iz kršćanskog gledišta i nadahnuća.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.1.2022.)
Keywords: Ekumenizam