Marš stazama revolucionarnog Zagreba '79 : 25.4.1979. - Dorogi, Ivan; Vesović, Mio (Zagreb: Savez socijalističke omladine Zagreba, 1979)
Foto prikaz lista zelene boje s rutom marša, crvenom bojom
Keywords: Sitotisak; Politički plakati