Gradska kanalizacija : slob. i kralj. grad Osijek. ([Osijek] : [S. n.], 1912)
Sadrži ugovor između grada Osijeka i tvrtke "Gradjevno poduzetničtvo Adolf & Ernst Ehrlich" u Zagrebu o izvođenju kanalizacionih radova, ponudbeni proračun i građevne i ličbene uvjete.
Na kraju teksta dat.: U Osijeku, dne 6. kolovoza 1912.