Gradska kanalizacija : slob. i kralj. grad Osijek ([S. n.], 1912)
Sadrži ugovor između grada Osijeka i tvrtke "Gradjevno poduzetničtvo Adolf & Ernst Ehrlich" u Zagrebu o izvođenju kanalizacionih radova, ponudbeni proračun i građevne i ličbene uvjete.